Welkom bij Boekhandel Jaspers

Agenda

 

07/ 04/ 2017 : Vanaf 15:00 uur
Actie Ik wil een prentenboek! De Gruffalo voor 2 euro

De actie 'Ik wil een prentenboek' wordt voor het eerst georganiseerd dit jaar.

Voor maar 2 euro kun je het klassieke prentenboek De Gruffalo aanschaffen voor maar 2 euro. We hebben er heel veel ingekocht, maar op = op!

15/ 04/ 2017 :
Carla de Jong signeert De Johansons

Carla de Jong komt naar Badhoevedorp om haar nieuwe roman De Johansons te signeren. 

Het is boek is een nieuwe ontdekking van Onze Keus, Caroline als Sjoerd hebben van het boek genoten! Onder Onze Keus vindt u de recensie van Sjoerd.

29/ 04/ 2017 : 9:00 - 17:00
Bookstore Day 2017

Voor het eerst dit jaar vieren we de dag van de onafhankelijke boekhandel!

Op zaterdag 29 april zijn er tal van spetterende aanbiedingen, bijzondere eenmalige edities, gesigneerde boeken en auteursoptredens.

Enkele aanbiedingen die nu al bekend zijn:

  • Juliana van Jolande Withuis - alleen op Bookstore Day van € 39,99 voor € 19,99
  • Amsterdam van Russell Shorto in zeer luxe geillustreerde editie in cassette - alleen op Bookstore Day van € 79.99 voor € 12,50
  • De waanzinnige boomhut - deel 1 & 2 in een eenmalige editie in 1 band, voor de prijs van 1 deel
  • Wij van David Nicholls - alleen op Bookstore Day voor € 12,50 in mooie editie
  • As in tas van Jelle Brandt Corstius - alleen op Bookstore Day van € 16,95 voor € 9,95

Verder kunnen we al vertellen dat Karin Amatmoekrim bij ons te gast zal zijn. Karin Amatmoekrim is auteur van o.a. de bestseller Het gym en haar nieuwste boek Tenzij de vader.

06/ 05/ 2017 :
Nathalie Pagie signeert haar boeken

De vierde thriller van Nathalie Pagie komt in april uit en zaterdag 6 mei komt ze bij ons signeren. De vorige keer dat ze bij ons was was het heel leuk en gezellig en hebben veel mensen kennis gemaakt met haar ontspannende vakantiethrillers. Haar nieuwe boek is nog beter dan haar eerdere werk en kost ter introductie maar 10 euro! Van harte welkom!

17/ 05/ 2017 : Inloop 19:45 met koffie, aanvang 20:00 uur
Lezing Ron Moerenhout - De laatste boot naar Sint-Helena

In de laatste boot naar Sint-Helena doet Ron Moerenhout verslag van zijn vijf dagen durende bootreis vanuit Kaapstad naar een van de meest afgelegen eilanden ter wereld. Het Royal Mail Ship St. Helena is tot op heden de enige lifeline met het vasteland. Er werd een vliegveld gebouwd op dit ruige vulkaaneiland dat ooit aan Nederland toebehoorde, maar dat werd niet in gebruik genomen. Moerenhout nam de boot en ging ter plaatse op zoek naar Nederlandse sporen en vond ze ook, zoals een mysterieuze steen met daarop een Nederlandse tekst. Laatste boot naar Sint-Helena is een onderhoudend reisboek vol historische 'wist-ik-nietjes' en spannende anekdotes. Natuurlijk over Napoleon, maar bijvoorbeeld ook over een Nederlandse gevangene die als enige ooit van het eiland wist te ontsnappen. Ron Moerenhout is een bevlogen verteller en weet moeiteloos zijn publiek te boeien. Kortom, het beloofd een leuke avond te worden en we willen u van harte uitnodigen voor alweer de derde Badhoevedorp Literair lezing! 

17/ 06/ 2017 : 11:30 - 13:30
Meet & Greet Jill

Jill komt naar Boekhandel Jaspers voor een Meet & Greet. Wij zorgen dat we al haar boeken voor voorraad hebben zodat je ze kunt laten signeren.

Misschien wijken we uit naar een andere lokatie in Badhoevedorp, maar dat laten we nog weten. Tot dan!

©2010 Boekhandel Jaspers site by Ferencik